MANAGERS LOUNGE

Glavni namen kluba je ohranjanje kontaktov, povezovanje, nadgrajevanje, medsebojna pomoč in nenazadnje tudi zabava in druženje z bivšimi sošolci magistrskega programa na Ekonomski fakulteti.

Managers lounge

POSLANSTVO

Alumni MANAGER’S LOUNGE je eden izmed klubov Ekonomske Fakultete v Ljubljani, ki povezuje vse sedanje in pretekle študente magistrskega programa poslovodenje in organizacija. Preko organizacije različnih vrst dogodkov si Manager’s Lounge prizadeva svoje člane obogatiti z različnimi dodatnimi znanji, veščinami in jih med seboj povezati in spoznati ter tako med njimi razviti vrednote kolegialnosti, vzajemnosti, solidarnosti in medsebojne podpore.

VIZIJA

Manager’s Lounge si bo prizadeval, da združuje podiplomske študente različnih smeri EF, katerim skupno je zanimanje za širše teme vodenja in upravljanja podjetij ter organizacij.

Za vse študente programa Poslovodenje in organizacija MANAGER’S LAUNGE Alumni EF skrbi z različnimi dogodki, kot so predavanja, obiski podjetij, delavnice in prostočasne aktivnosti, za povezovanje in ohranjanje vezi med Alumni člani z namenom medsebojne pomoči po načelu odpiranja vrat, razvoja novih poslovnih možnosti in ohranjanja vezi s fakulteto.

Zakaj sodelovati?

Ohranjanje stikov s kolegi po končanem študiju
Predavanja z uglednimi gosti
Prvovrstno druženje na različnih prireditvah
Spoznavanje ostalih članov Alumni
Razvoj novih poslovnih priložnosti
Odlike udeležencev programa Poslovodenje in organizacija:
Multidisciplinarnost različnih tehničnih, naravoslovnih in poslovnih ved
Zavzemanje pomembnih položajev v slovenskih in tujih podjetjih
Nadgradnja izvorne visokšolske izobrazbe z znanjem poslovnih ved

V čem bomo različni?

Velika mera participativnosti in sodelovanje vseh obiskovalcev
Osredotočenost na aktualna področja in interese udeležencev programa Poslovodenje in organizacija
Oblikovanje zanimivih prireditev po vaših željah in interesih
Skupna vez zbranih okoli programa Poslovodenje in organizacija

Ne sledi množici, pusti da množica sledi tebi

Margaret Thatcher

Ce hoces voditi, hodi za njimi

Lao Tsu

VODSTVO

Zlatko Paska

“Obiskovanje in sodelovanje pri organiziranju dogodkov Alumni EF v Lj me obogati predvsem s pozitivnimi občutki in optimizmom. Občutek, da boš se naučil kaj novega, dobil kakšno novo izkušnjo, srečal že znane obraze in spoznal nove ter se ob tem zabaval, je prav vznemirljiv”

Zlatko Paska je svoj prvi magisterij pridobil na Fakulteti za strojništvo, nato pa je svojo izobrazbo nadgradil še z magisterijem (smer: Poslovodenje in organizacija) na Ekonomski fakulteti UL. V svoji dosedanji bogati karieri je zamenjal nekaj različnih managerskih položajev – od tehničnega do generalnega direktorja. Pri svojem delu je bil večinoma vpet v mednarodno okolje, pri čemer je deloval v podjetjih različnih velikosti (od 200 do 8.000 zaposlenih). Je trenutni predsednik upravnega odbora Alumni kluba MANAGERS’ LOUNGE ter član združenja Beta Gamma Sigma (BGS).

Boris Fartek

“Pri svojem delu se srečujem s pomembnim elementom družbene vključenosti. To je dialog, katerega ustvarjajo ljudje z vrednotami in interesi s privdihom po osebni rasti in civilnem uspehu. Alumni klub vidim kot del procesa širšega dialoga, katerega namen oblikuje pestrost znanj in idej z različnih področij poslovnega sodelovanja.”

Nina Caglič

“S študijem poslovodenje in organizacija so se mi kot naravoslovki odprle povsem nove razsežnosti. Vstopila sem v svet novih priložnosti, idej in poznanstev. Največjo dodano vrednost k študiju doprinesejo ljudje z različnimi znanji in izkušnjami. Alumni klub nam lahko nudi še nekaj več.”

Bogdan Dular

“Bistvo Alumni kluba poslovodenje in organizacija vidim v slednjem stavku: It’s all about connecting people and bringing them in a perfect form. Prepričan sem, da nam bo povezovanje v obliki alumni kluba vsem odprlo poti za nova poslovna kot tudi privatna poznanstva.”

Marko Logonder

“Alumni klub Managers Launge je pravo mesto za pridobivanje novih poznanstev in novih znanj ter izmenjavo mnenj o vodenju v zabavnem in sproščujočem duhu. To je idealen kraj za ljudi, ki so pripravljeni delovati kot managerji in vodje 21. stoletja.”