SEKCIJE

Sekcija je namenjena vsem tistim, ki ste tako ali drugače povezani s trženjem, še posebej pa tržnikom, kreativcem, oglaševalcem, PR-ovcem, strategom, načrtovalcem ter spletnim in medijskim strokovnjakom.

PREBERITE VEČ

Spoznajte aktualna dogajanja znotraj stroke poslovne informatike, izmenjujte ideje ter spoznajte možne bodoče poslovne partnerje, sodelavce ali celo prijatelje.

PREBERITE VEČ

Želite uživati v dobri hrani in pijači, se hkrati družiti in povezovati? Pridružite se nam ter spoznajte raznovrstna kulinarična področja.

PREBERITE VEČ

Želiš postati del skupnosti, ki jo povezuje ljubezen do golfa? V sodelovanju z Golfom Arboretum organiziramo mesečne igre, ki so namenjene izključno članom Alumni EF. Pridružite se nam in uživajte ob druženju in igranju golfa.

PREBERITE VEČ

Na družaben, a skrbno organiziran način, vam želimo pomagati, da kolesarite bolje (in ne nujno tudi več) in zato bolj uživate na kolesu.

PREBERITE VEČ

KLUBI

Ustanovili smo Alumni EF Makedonija

PREBERITE VEČ

Ohranite kontakte z bivšimi sošolci in ostalimi diplomanti magistrskega programa Poslovodenje in organizacija na Ekonomski fakulteti.

PREBERITE VEČ

Združujemo diplomante, ki so zaključili program Erasmus Mundus European Master in Tourism Management (EMTM), ki se izvaja v treh državah – Danska, Slovenija ter Španija. 

PREBERITE VEČ

ICPE

Povezujemo več kot 650 diplomantov dvoletnega mednarodnega MBA – direktorjev, višjih managerjev in oblikovalcev javnih politik iz Slovenije in tujine.

PARTNERSKA ZDRUŽENJA

Klub Beta Gamma Sigma je častno združenje najboljših študentov in diplomantov poslovnih ved AACSB akreditiranih šol.

PREBERITE VEČ

Združenje MBA Radovljica združuje diplomante, ki so zaključili program International Master of Business Administration na Ekonomski fakulteti.

PREBERITE VEČ