TikTalk – Epizoda #1: The Time is Now

Ste vedeli, da ima TikTok več kot 1,1 milijarde aktivnih uporabnikov? Na voljo je v več kot 154 državah v 75 različnih jezikih, uporabniki na njem v povprečju preživijo kar 52 minut na dan. Kljub temu, da je trenutno najbolj priljubljeno omrežje pri najstnikih, pa sunkovito raste tudi število starejših uporabnikov – več kot 45% aktivnih uporabnikov spada v starostno skupino 20-39 let.

DD Studios in beglobal agency sta v sodelovanju z ALUMNI Ekonomske fakultete 2. decembra 2021 predstavila #1 serijo dogodka TikTalk. Znanje so delili različni strokovnjaki, ki se s TikTokom srečujejo na dnevni ravni. Na okrogli mizi smo častno gostili različne upravljalce blagovnih znamk, ki so že vešči komuniciranja na tem družbenem omrežju in imeli možnost prisluhniti ekskluzivnim informacijam o prihodu TikTok oglaševanja v Slovenijo.

Med ključnimi govorci dogodka so bili: Domen Rozman – DD studios, Manca Šalehar – Wolt, Peter Kokalj – DD Studios, Kristjan Jerončič – Leone, Kristina Gregorc – Mercator, Jan Kukovec – DD Studios, Jernej Leben – Škoda Slovenija, Aljaž Peklaj – beglobal, Jure Banič – HTTPOOL, Eetu Tourunen – Elan Skis in Mirnes Jusufović – WAVE Group, ekskluzivno pa se je v živo priključila tudi Sylwia Chada – General Manager at TikTok Central Europe.

Kako smo se imeli in kako je TikTalk izgledal, pa si lahko ogledate v spodnjih utrinkih.

.