Namen

Namen Alumni Ekonomske fakultete je, da tudi po študiju predstavlja povezavo z vašimi kolegi, sošolci in seveda z Ekonomsko fakulteto. Diplomanti ste ambasadorji fakultete, ki po študiju s svojim znanjem in diplomo Ekonomske fakultete aktivno sodelujete pri razvoju gospodarstva in družbe kot celote.

Janez Škrabec

Predsednik Alumni Ekonomske fakultete

“Ekonomska fakulteta mi je dala odlično podlago za mojo poslovno pot, zato s fakulteto že leta zelo dobro sodelujem. Vesel sem vidnega napredka Alumni EF v zadnjih letih in verjamem, da bomo v prihodnje skupaj naredili še veliko dobrega za vas, naše člane. Ohranjanje vezi, povezovanje, karierno napredovanje, nadgrajevanje znanja, prenašanje izkušenj in mreženje so ključ do uspeha. Vabim vas, da nas spremljate in izkoristite priložnosti, ki smo jih za vas pripravili v Alumni EF.
Želim vam veliko osebnega zadovoljstva in poslovnih uspehov ter se veselim srečanja na katerem od naslednjih dogodkov Alumni EF.”

Partner

Riko logotip

Povezovanje

Združujemo vse diplomante Ekonomske fakultete, da tudi po koncu študija ohranjajo stike in nadgrajujejo svoje znanje in karierne poti.

Alumni EF je bil ustanovljen z misijo, da preteklim diplomantom ponudi možnost ohranjati stik z ostalimi diplomanti in fakulteto. Skozi Alumni EF organiziramo različne zabavne in izobraževalne dogodke, kot tudi splošna druženja, networking dogodke in zanimiva predavanja.  V članstvo vabimo vse bivše diplomante Ekonomske fakultete z željo, da čim bolj razširimo našo mrežo alumnijev.