NOVICE

Umetna inteligenca je lahko zelo koristen pripomoček za zaposlene, če jo znajo kritično ovrednotiti in pravilno uporabiti je ocenila profesorica Domadenik Muren. Tudi sicer je razvoj umetne inteligence po njenih besedah neločljivo povezan z vseživljenjskim učenjem.
Preberite več
V sredo, 27. marca 2024, je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani premierno potekal dogodek Alumni EF podjetniški POP UP. Dopoldan so bile med Malo in Veliko dvorano stojnice, na katerih se je predstavilo 7 uspešnih podjetnikov Alumni EF. Popoldan se je odvila okrogla miza, ki jo je vodil Jure Laharnar, podjetnik ter voditelj Underdog podcasta.
Preberite več
Vabljeni k ogledu drugega video intervjuja v sklopu partnerskega projekta Ekonomske fakultete in Slovenske tiskovne agencije STA – StudioEF. Tokratni gost je izr. prof. dr. Rok Spruk, ki je govoril vplivu vojn in konfliktov na gospodarstvo.
Preberite več
Ekonomska fakulteta v Ljubljani, z veseljem najavlja začetek inovativnega projekta, v katerem bo angažirana ekonomska znanost postavljena v središče dialoga o ključnih ekonomskih politikah in njihovem vplivu na kakovost življenja v Sloveniji.
Preberite več
Alumni EF je 30. januarja 2024 organiziral okroglo mizo, na kateri so razpravljali ugledni strokovnjaki: ekonomist in profesor EF Jože Damijan, politolog in nekdanji diplomat Denis Mancevič in Eva Tomič, svetovalka predsednice RS za podnebne in človekove pravice. Razprava, ki jo je moderirala profesorica EF Maja Zalaznik, je osvetlila številne izzive, s katerimi se sooča Evropa v kontekstu globalnih geopolitičnih napetosti in notranjih gospodarskih dilem.
Preberite več
1 2 3 7

Delite z nami

Delite z nami novice, za katere verjamete, da bi zanimale tudi vaše Alumni kolege. Pišite nam na alumni@ef.uni-lj.si in z veseljem bomo primerne vsebine objavili na naši spletni strani.

Zadnje novice

Alumni zgodba: Dejan Skubic
16. aprila, 2024By
StudioEF: Umetna inteligenca izpostavlja pomen vseživljenjskega učenjaStudioEF:
11. aprila, 2024By
Prvi podjetniški POP UP navdušil obiskovalce
3. aprila, 2024By