»ConnectAI«: Umetna inteligenca v poslu

25 januarja, 2022 - 27 januarja, 2022
Loading Events
  • This event has passed.

Umetna inteligenca predstavlja bistveni premik v digitalni preobrazbi podjetja in je nedvomno ena izmed tehnologij, ki bodo zaznamovale prihodnost. Brez dobro zastavljene strategije in digitalne preobrazbe ni mogoče učinkovito implementirati umetne inteligence.

 

ConnectAI je 3 dnevno online izobraževanje, ki združuje preko 30 različnih sklopov vsebin, delavnic, poslovnih primerov in diskusij z namenom prikaza konkretnih rešitev in dodane vrednosti uvedbe umetne inteligence v podjetja in druge organizacije. 

 

Vsebina programa, ki jo bo izvedlo več kot 30 strokovnjakov iz celega sveta, obravnava širok spekter panog in poslovnih področij s ciljem neposrednega prenosa znanja v gospodarstvo. Vsebina programa odgovarja na naslednja ključna vprašanja:

  1. Kako implementirati različne tehnologije UI v svoje poslovanje?
  2. Kakšne so prednosti uporabe različnih tehnologij UI v poslovanju?
  3. Kateri so strateški koraki potrebni za izvedbo lastne preobrazbe podjetja, ki temelji na razvoju in uporabi umetne inteligence za lažje poslovno odločanje?

 

S ciljem čim večje uporabnosti in možnosti neposrednega prenosa v prakso, so vsebine razdeljene v dve sekciji. Ena je posebej namenjena strokovnjakom, ki so središče sveta umetne inteligence, druga pa poslovnežem, ki jim ta svet lahko tako zelo pomembno pomaga pri razvoju podjetij.

Izberite si svojo sekcijo, sestavite si svoj program in izberite vstopnico za 3 dnevno online izobraževanje ConnectAI.

 

Izberite vstopnico za 3 dnevno online izobraževanje in si zagotovite ceno za zgodnjo prijavo >>

Več o izobraževalnem programu »ConnectAI«: Umetna inteligenca v poslu >>

Details

Start:
25 januarja, 2022
End:
27 januarja, 2022
Website:
www.connect-ai.io

Venue

online

Organizer

CPOEF

Dogodki